Yangın Merdiveni Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın Bapsı baz amacı insanların dokunca görmeden binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Şisevinçli Contalar: Kapı ve çerçeve arasındaki abur cuburlukları kapatmak yürekin kapının kenarlarının çevresinde, sıcaklıklar sınırlı bir sonın üzerine çıktığında kocaleyecek şekilde tasarlanmış şihandan conta olmalıdır.

Hiç Kanatlı Yangın Kapıları: Bir numara kanatlı yangın bapları, yangının yayılmasını engellemek ve oda veya bölme arasındaki intikali kapatmak bâtınin kullanılır.

Hazırlanmak sinein ilk başta çok bir küme uygulamalı yaptım. Isıyı geçirmeyen bir elbise, bir solunum takımı ve şu anda giydiğim tırmanma kayışını kullandım"

Kırmızı alanları dolduralım Kırmızı alanlar kusurlu veya hatalı girildi. Lütfen bu alanları düzeltip tekrar gönderelim

Yangın bapları olarak da malum müstacel çıkış kapılarının hangi malzemeden örgülması gerektiği, elbette konumlandırılacağı, menteşelerinden kapı kollarına ve gövdesine derece metanet seviyeleri bilcümle muayyen standartlar gözetilerek dokumalmalıdır.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

Müstamel bünyelarda ve yangın merdiveni düzı ensiz olan binalarda kaçış merdiveni imalına olanak vermektedir. 

İnsanların tıknaz olarak yaneşeliıkları ve bulundukları tüm bünyelarda yangına karşı önlemlerin hileınması zorunludur ve ısı, yalın üzere yangın faktörlerinin insanoğluın bulunduğu ortama intikaline Yangın Merdiveni Kapısı direnebilecek yangın kapıları kullanılmalıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıdem dumanın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek dâhilin kapının sapa stabil kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Hak malzemelerden yapılmış olması ve bapya güvenli bir şekilde sabitlenmesi gerekir. Yangında sızdırmazlığının katkısızlanması için kapı ile çerçevesi ortada göz olmamalıdır.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen bağırsakeriye kolayca girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Yayılmasını Kontrol Etmek: Yangın kapları, yangının bir odadan diğerine yayılmasını engeller. Bu, yangının hızla büyümesini önler ve yangının elan bir tomar vadiı etkilemesini sınırlar.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile başka Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, dayanıklılık, %100 projeye düzen ve makul fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Report this wiki page