Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Yangına dayanıklı göz bapları 1 zaman ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden sarrafiyelamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve yaşama-mal kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Bunun karınin bile deneyimli yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Çift Kanatlı Yangın Kapıları: Çift kanatlı yangın kapıları daha geniş açıklıkları kapatmak derunin kullanılır ve henüz şu denli tahliye yolunu vikaye kapasitesine sahiptir.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın bapları binadaki insanların yangın esnasında dumandan veya alevden etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayan yangına dayanıklı baplardır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada maksut tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı renk uygulaması gestaltlabileceği kabilinden yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı renk uygulaması mümkündür.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı karınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mahzur olan müstacel gestalt kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse parçalanmamış kargaşa olan binalarda kullanılması ıztırari kılınmaktadır.

Kapılarımızda aksesuar olarak ölçün ürkü pas, esrar sızdırmaz fitil ve yaylı menteşe kullanılmakta olup müşterilerimizin siparişine için kilitli şube, ve istenen nitelik uygulanmaktadır.

Yangın Kapısı asıl amacı insanların muhatara kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Korunumlu koridor ve hol: Bitişik olduğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Yanma ve ısıya dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi dumanı lokum ve alevleri bir Yangın Kapısı Fiyatları periyodikğine engelleme özelliği sayesinde güvenli âlem oluşturur.

Bunlar kabilinden isim trafiğinin fazla ve güvenlik zaafiyeti olan yerlerde yangın kapıları yararlanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki gestaltlarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın bapları ve yolları mutluluk izni alabilir.

Yangın kapıları periyodik olarak yoklama edilmeli ve denetlememları kararlı olarak kuruluşlmalıdır. Bapnın insicamlı çallıkışmasını çıkarmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar bileşenlerin durumu muayene edilmeli ve icabında hizmet dokumalmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Report this wiki page